Світлий просторий заклад італійської кухні. Тут подають піцу, у форматі
«one person pizza”.
З плюсів: смачні сніданки і піца, доступні ціни, великі
вікна вздовж 2 стін, відкрита частина кухні де можна спостерігати за роботою
кухаря чи піцмайстра.
З цікавинок:
1708 - це рік коли
винайшли ніж для піци.
В піцерії використовують
італійське борошно з М'ЯКИХ! видів пшениці. У Львові це єдина піцерія яка
працює на такому борошні.
Так як піца має дуже пухкі
і широкі бортики, тут пропонують окремо замовити соус і бортики їсти вмочивши в
нього.
Персонал стверджує що їхня
піца 100% неаполітанська.
При замовлені сніданку
подають безлімітно фільтр кава у подарунок.
Тісто для піци у 1708pizza
витримують протягом 24 годин, а форми коржеві надають вручну не порушуючи
структури тіста.
Використовують тільки натуральну моцареллу і томати
«Пелаті».
1708 - красива піцерія для львів’ян, розташована далеко від туристичних
маршрутів. Заклад розрахований на працівників сусідніх офісів, тому все швидко
і ситно.
І ще одна невеличка фішка – дзеркало у весь ріст для
інстаграмних фоток )))
І ще, підписуйтесь на нашу сторінку в Фейсбук: На сніданок до Львова
#1708pizza #сніданкильвів #rest_in_lviv #сніданкиульвові
#1708pizza #сніданкильвів #rest_in_lviv #сніданкиульвові
Коментарі
Дописати коментар